Gastouder websites

website voor gastoudersEr is de laatste maanden heel wat gaande rondom gastouders en de Belastingdienst. Er is twijfel over de zelfstandigheid van gastouders. Zonder daar verder diep op in te gaan, kan ik je helpen om toch aan (een deel van) de eisen van de Belastingdienst te voldoen om als zelfstandige gezien te worden. Hoe kun je bewijzen zelfstandig te zijn? Onder andere door zichtbaar nieuwe gastkinderen te werven. Bijvoorbeeld door middel van een website. En omdat ik als ex-gastouder heel goed begrijp, dat je veel te druk bent met de zorg voor de kinderen om je bezig te houden met hoe je een website kunt bouwen, is het veel makkelijker om het uit te besteden. Zo voldoe je direct aan nog een eis, je investeert in je bedrijf. Twee vliegen in één klap zou je kunnen zeggen. Ik kan je helpen snel en eenvoudig een goede website online te zetten met daarop alle informatie die belangrijk is voor mogelijke vraagouders én de Belastingdienst.

Website voor een gastouder

Je kunt natuurlijk kiezen voor één van de vele gratis websites. Maar vaak zijn de mogelijkheden hierbij erg beperkt en oogt het niet heel professioneel. En dat is wel wat je wil uitstralen als gastouder. Je bent immers een professionele kinderopvang. Ik heb drie verschillende layouts die door gastouders uitgekozen kunnen worden. Simpele en mooie layouts waarin je alle informatie over je gastouderopvang kwijt kunt. Of je nu een gastouder in eigen huis bent of een gastouder aan huis (een nanny). Op je website kun je foto’s van je opvang plaatsen, informatie over vrije kindplaatsen, je pedagogisch beleidsplan, contactgegevens noem maar op. Je kunt erop kwijt wat je zelf wilt.

De investering

De basis voor de website, kortom, de installatie van WordPress en de layout kun je als gastouder al laten maken voor € 150,00. Wanneer je een op maat gemaakte layout wilt, kun je een ‘normale website‘ laten maken. WordPress werkt gemakkelijk, waardoor je op een eenvoudige manier zelf je teksten kunt toevoegen. Maar wanneer je dit liever uitbesteedt aan mij, is dit uiteraard ook mogelijk. Bekijk hier de werkwijze voor het maken van een gastouder website.

Wil je een prijsopgaaf op maat of vrijblijvend je wensen bespreken, neem dan contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken.

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW