Over Mij

img_0138Joyce Media & Fotografie is mijn bedrijf. Waarbij ik niet de focus op één ding, maar op verschillende dingen heb liggen waar mijn interesse naar uitgaat. Ik ben een echte duizendpoot. Je maakt mij het meest gelukkig met het laten doen van alles wat ik leuk vind. En dat is het bouwen aan websites, schrijven en controleren van teksten en fotograferen. Het fijne daaraan is, dat je voor vrijwel alles wat te maken heeft met je website en social media, bij mij terecht kunt.

Mijn naam is Joyce Scheele – van den Eijnden. Ik ben 28 lentes jong, ben ‘geregistreerd partner’ van Joost en samen hebben wij twee zoons, Luuk (2014) en Maik (2016). We wonen in het midden van het land, in een appartement in Zeist, waar we uitkijken over de bosrijke omgeving. Mijn hobby’s zijn websites bouwen, bloggen, teksten schrijven en fotograferen. Ja, je leest het goed. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en wie wil dat nu niet?

In het verleden werkte ik in een winkel, een indoor speelparadijs voor kinderen, een TBS kliniek en ik werkte als gastouder in mijn eigen huis. Hierdoor heb ik veel werkervaring opgedaan en daarnaast was ik altijd bezig met het uitvoeren van mijn hobby’s. De grens tussen hobby en werk werd steeds kleiner. En begin 2017 hakte ik de knoop door. Ik wil me echt alleen nog maar bezighouden met Joyce Media & Fotografie. Een droom die uitkomt en een droom waar ik alleen maar gelukkiger van ga worden.

Mijn werkzaamheden

  • Bloggen op MamaKletst en MamaMag
  • Websites bouwen en onderhouden
  • Teksten schrijven voor bedrijven
  • Social media onderhouden
  • Workshops over WordPress en social media geven
  • Fotograferen

Wil je eens kennismaken en praten over de mogelijkheden waarin ik jou bij je bedrijf of blog kan helpen? Bekijk dan op de contactpagina op welke manieren je contact met me op kunt nemen.