SEO

Teksten schrijven voor je website is op zich niet heel moeilijk, maar soms kan het best lastig zijn om goede SEO teksten te schrijven. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, wat in het Nederlands ‘Zoekmachine optimalisatie’ betekent. SEO is een verzameling van verschillende technieken en deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop om goed gevonden te worden door zoekenmachines zoals Google. Het kan dus heel erg lonen om in plaats van dure advertenties bij Google in te kopen, te zorgen voor SEO vriendelijke teksten. En daarbij kan ik je helpen.

Geen dure advertenties nodig

Ik hoor regelmatig van klanten dat ze dure advertenties inkopen bij Google (via AdWords) om beter gevonden te worden. Vaak werken deze advertenties niet goed, want veel mensen maken gebruik van zogenaamde ‘Ad blockers’, die duurbetaalde advertentie wordt door een deel van je doelgroep dus helemaal niet gezien. En dat is zonde van het geld! Beter is het om te zorgen dat je teksten goed geschreven zijn om zo beter gevonden te worden door Google en andere zoekmachines, waardoor je meer bovenaan de zoekresultaten komt te staan.

Bestaande teksten SEO vriendelijk maken

Wanneer je alle teksten op je website al geschreven hebt, kan ik ze nalopen en deels herschrijven om de teksten SEO vriendelijker te maken. Vaak is een andere opbouw van de teksten en her en der wat woorden aanpassen al voldoende om beter opgepikt te worden door Google.

Nieuwe teksten schrijven

Als je nog geen teksten geschreven hebt, kan ik dit voor je doen en dan maak ik ze gelijk SEO vriendelijk.

Teksten (her)schrijf ik tegen een uurprijs van € 35,00 SEO vriendelijk. Neem contact met me op om te bespreken hoe lang ik nodig heb om jouw gewenste teksten te schrijven.

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.