Social take over

shutterstock_575138404Je kunt er als bedrijf zijnde vrijwel niet meer onderuit. Social media. Want alleen op die manier heb je echt invloed op welke doelgroep je precies bereikt. Maar social media kost ook veel tijd. En wat als je er helemaal geen kaas van hebt gegeven? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen een social media workshop te volgen. Maar je kunt ook aan een ‘social take over’ doen. Wat betekent, dat ik je social media uit handen neem. 

Ik neem jouw social media kanalen over

Door tijdgebrek of gewoon door niet goed te weten hoe je ermee aan de slag moet, kan je social media niet goed onderhouden worden. Dit is ontzettend zonde, want actief zijn is toch wel belangrijk om je volgers tevreden te houden. Zichtbaar zijn is belangrijk als het om social media gaat. Ik kan voor jou je social media kanalen onderhouden. Door volgens afspraak bepaalde momenten in de week een bericht online te plaatsen. Het is dan voor jezelf alleen nog een kwestie van reageren op vragen of andere leuke reacties, om interactie te houden.

Tarieven

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de social take over. Hierdoor is er niet makkelijk een kant en klaar tarief te overhandigen, maar om je toch te laten weten waar je zo ongeveer aan toe bent, kun je kijken naar het onderstaande voorbeeld.

  • 1 maand lang 2 berichten per week € 75,00
  • 1 maand lang 4 berichten per week € 140,00
  • 1 maand lang dagelijks 1 bericht € 385,00

Dit is voor 1 social media kanaal en bedragen zijn per maand. Maar er is van alles mogelijk. Voor een uitgebreide offerte, kun je me al je wensen doorgeven en erbij vermelden voor hoeveel social media kanalen het nodig is.

Wat ik doe?

Ik maak de berichten en het beeldmateriaal compleet, plan ze in op gunstige tijden en kan waar nodig ook een social media post sponsoren, waardoor we het gericht aan de juiste doelgroep kunnen laten zien.