Tekstcontrole

tekstschrijverTeksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig maar, want het zou niet leuk zijn als iedereen goed is in exact dezelfde dingen. Maar vrijwel iedereen komt wel eens met teksten schrijven in aanraking. Zeker wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het handig dat je website in goed Nederlands geschreven is, zodat de klant begrijpt wat je aanbiedt. Als schrijven je niet helemaal ligt, door bijvoorbeeld dyslexie of gewoon omdat je er niet goed in bent, kan het raadzaam zijn iemand je teksten na te laten kijken en te verbeteren waar nodig. Ik kan die persoon voor je zijn. Zonder teveel aan het verhaal aan te passen, kan ik je helpen je teksten op de juiste manier te schrijven en aan te passen waar nodig.

Tekstcontrole is mogelijk voor je bedrijfswebsite, webshop, CV, sollicitatiebrief. Maar je kunt ook aan werkstukken (voor school) denken. Niet alle schrijffouten worden door de spellingsontrole van Word opgepikt. Want een verkeerde zinsopbouw of vergeten woorden (wat regelmatig gebeurt bij het schrijven van teksten), zie je al snel over het hoofd. En een computerprogramma al helemaal.

Als je je teksten zelf al geschreven hebt, kan ik ze nalezen en verbeteren waar nodig. Dit doe ik tegen een vast uurtarief van € 35,00. En de tijd die ik eraan kwijt ben is afhankelijk van de hoeveelheid tekst. Neem contact met me op om te bespreken hoeveel tijd ik eraan kwijt zal zijn.

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW