Tekstschrijver

tekstschrijverWanneer schrijven niet je sterkste kant is of je zelf de woorden niet makkelijk kunt vinden, kan ik voor je gaan schrijven. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor je webshop, portfolio website of bedrijfswebsite. Maar bijvoorbeeld ook voor het schrijven van een sollicitatiebrief of bijvoorbeeld je CV. Ik kan je helpen alles op de juiste manier op papier te krijgen. Natuurlijk met een goede Nederlandse spellingscontrole, een inleiding en de juiste opbouw van de tekst.

CV of sollicitatiebrief

Er zijn veel werkzoekenden en het moet maar net lukken om je CV en/of sollicitatiebrief opvallend genoeg te krijgen om op te vallen tussen de tientallen die vaak bij een bedrijf terecht komen. Wanneer de brief niet op de juiste manier is opgezet, is de kans groot dat de brief al direct in de vuilnisbak terecht komt, zonder dat je er nog eens iets over hoort. Zonde en totaal niet nodig!

Ik kan je helpen je CV en sollicitatiebrief op te frissen zodat het wel opvalt. Ik denk met je mee en geef tips over waar je bij eventuele volgende brieven aan zou kunnen denken.

Webteksten

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het schrijven van teksten op je website of voor je website, dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Ik help je de teksten in foutloos Nederlands te schrijven en denk er ook aan om de teksten SEO vriendelijk te maken, waardoor ze sneller opgepikt zullen worden door Google.

Schrijf je zelf je teksten, maar denk je dat ze beter nog nagekeken kunnen worden voor het online komt, zodat het nog verbetert kan worden waar nodig? Misschien heb je dan iets aan mijn tekstcontrole dienst.

Teksten schrijf ik tegen een uurprijs van € 35,00. Neem contact met me op om te bespreken hoe lang ik nodig heb om jouw gewenste teksten te schrijven.

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.