Website bouwen

websites bouwenAls tiener maakte ik al kennis met HTML. De codes waarmee websites in die tijd volop gebouwd werden. Ik maakte het me eigen door middel van profielenwebsites als CU2. Het werd een hobby en die hobby is altijd gebleven. Ik vind het erg leuk om websites in elkaar te zetten. Websites bouwen vanaf 0, kan ik niet. Maar ik ben wel heel erg bekend met het CMS WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je websites bouwt. Het is zeer gebruiksvriendelijk en één van de meest gebruikte systemen om een website mee te bouwen.  

Website bouwen

Samen met jou bespreek ik wat je wensen zijn voor een website. Wat moet je website kunnen en welk uiterlijk past bij jou of je bedrijf? Wanneer het uiterlijk en de wensen zijn bepaald, ga ik voor je aan de slag. Na het installeren van WordPress en het opzetten van de layout is het aan jou of ik nog iets voor je kan betekenen. Wil je dat ik je door jou geschreven teksten plaats, dan kan ik dat doen. Wil je mij de teksten laten schrijven, dan is dat ook mogelijk. Hierdoor kun je het zo duur maken als je zelf wilt.

Een website laten bouwen kan al vanaf € 300,00. Neem contact met me op om alle mogelijkheden en kosten te bespreken. Bekijk hier de werkwijze voor het maken van een website.

Blog overzetten naar WordPress

Ben je een blogger en maak je nog gebruik van de gratis services van Blogger of WordPress.com en overweeg je over te stappen naar WordPress.org? Dan kan ik je helpen. Ik kan je adviseren over de hosting. Maar wanneer je dit al geregeld hebt, kan ik je helpen met het opzetten van je WordPress blog en alle oude content van je vorige blog overzetten naar de nieuwe.

Het overzetten van je oude blog naar een nieuwe WordPress blog kan vanaf € 100,00. Neem contact met me op om alle mogelijkheden en kosten te bespreken.

Waarom zou je mij je website laten bouwen?

  • De websites zijn voordelig (vanaf € 300)
  • Er is laagdrempelig contact
  • Mijn adviserende rol, ik denk met je mee!
  • Naast het uiterlijk, kun je me ook in zetten voor de inhoud (de foto’s en de teksten)
  • Je kunt je website na oplevering zelf onderhouden

Wil je eerst websites bekijken die ik al eerder heb gemaakt? Bekijk dan mijn Websites Portfolio.

* Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW